Op dinsdag 14 september presenteert Markant Grobbendonk Bouwel het jaarprogramma voor het nieuwe seizoen.

'Onze vereniging voor 'ondernemende vrouwen' ontvangt u met open armen, en met een rijk en veelzijdig aanbod van boeiende activiteiten', zegt Hendriekje Knaeps.

'Na de presentatie van het jaarprogramma verwent Eva Van Den Bosch van de ALPERIJ, ons met allerlei lekkers uit de Oostenrijkse Alpen.

Deze Grobbendonkse onderneemster woonde jaren in de Oostenrijkse Alpen omringd door prachtige natuur en rust. Onder het genot van de lokale gastronomie kunnen we luisteren naar Eva's verhaal over haar avonturen tussen de koeienbellen, groene flanken en besneeuwde toppen. We degusteren 3 Oostenrijkse wijnen (zoet witte, witte en rode) en proeven bijhorende kazen en plaatselijke lekkernijen. Kortom al het lekkers wat de Oostenrijkse Alpen te bieden hebben.

Markant Grobbendonk Bouwel heeft dit jaar ook de ambitie om haar ledenbestand te doen groeien en te verjongen. Daarom zijn niet enkel bestaande leden uitgenodigd, maar alle dames uit de buurt van Grobbendonk die zich graag zouden aansluiten bij onze dynamische en veelzijdige damesgroep.

Aarzel dus niet om uw zus, dochter, buurvrouw of vriendin mee te brengen en hen met Markant kennis te laten maken.

Wanneer: dinsdag 14 september 19.30u - waar: De Griffel, Pulle
Bijdrage: 15 euro
Gelieve uw deelname te bevestigen voor 28/08 op markantgrobo@gmail.com of aan Fanny op 0486 684660 (na 18u). Graag betaling voor 10/09 op rek. nr. BE 52 2300 2135 8309

Wie is Markant

Markant biedt ondernemende vrouwen een toegankelijk en zinvol aanbod waardoor je meer haalt uit je vrije tijd. Samen met andere vrouwen participeer je onder het motto "Ontdek, beleef en geniet" aan het maatschappelijk en cultureel leven.

"Leren van vrouwen onder vrouwen", dat is wat je bij Markant doet.
Met bijna 300 lokale netwerken van Markant en 9 regionale netwerken van Artemis is de organisatie in heel Vlaanderen vertegenwoordigd.